Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainosvieraskirja

Tänne sopii jättää kaikenlaiset mainokset. Pidä mielessä, että tehokas mainos on lyhyt ja ytimekäs. Liian usein toistuvat mainokset poistetaan.

Mainosvieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

23.02.2017 17:38
Aprillin virtuaalikennel on uudehko hoitajiin painottuva virtuaalikennel. Tule katsomaan ja löydä itsellesi sopiva hoitokoira!

Nimi: Veera
Kotisivut: http://pilkahdus.suntuubi.com/

07.02.2017 18:38
Tervetuloa Pilkahdukseen, helmikuussa 2017 ovensa avanneeseen soturikissa-aiheiseen tarinaroolipeliin, jonka ajanjakso sijoittuu aikaan, jolloin klaaneja oltiin vasta perustamassa. Jättäisikö juuri sinun hahmosi tassunjälkensä historiaan klaanin perustajana, urheana soturina tai yhtenä ensimmäisistä parantajista? Tule mukaamme kirjoittamaan klaanien historia uudelleen!

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://paralyzed.w2.fi/

23.01.2017 20:26
"Haluaisitko lähteä elämäsi seikkailulle? Jonnekin tropiikkiin esimerkisi?! Jos olet, niin alahan pakata kamppeitasi. Ai niin, oletko kiinnostunut pokémoneista? Jos et, voit heti lopettaa pakkaamisen. Jos taas olet, tule välittömästi mukaani! Lähdet nimittäin pokémonmatkalle!"

Pokémonhoitola Paralyzed on tammikuussa 2017 avattu vielä uusi pokémonhoitola, jota ylläpitää Ässä-niminen nuori henkilö, joka toivottaa tervetulleiksi kaikenlaiset ja kaikenikäiset liittyjät.

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com/

17.01.2017 22:13
GingaWorldissa nyt tarinaroolipeli mahdollisuus! Tule ja varaa oma hahmosi jo tänään! Sinun ei tarvitse tietää Ginga sarjaa entuudestaan, mutta jos liityt, tutki sivujani ensin hieman. Sieltä löytyy tarvittavat tiedot!

Nimi: Kristal
Kotisivut: http://adeje.suntuubi.com/

07.01.2017 02:35
Virtuaalinen sisäoppilaitos Adeje on täysin realistinen tarinasivusto, jossa sinä saat luoda oman hahmosi ja kehitellä sille mitä monimutkaisempia kokemuksia tarinoiden muodossa. Adeje tasapainottelee akateemisten- ja taideaineiden välillä luodakseen mahdollisimman monipuolisen oppikokemuksen nuorille. Astu sinäkin sisään kierojen teinien maailmaan ja lähetä oma hakemuksesi!

Nimi: Zira
Kotisivut: http://gaia.suntuubi.com/

02.01.2017 12:59
2016 vuoden vikana päivänä luotu blogi.

Nimi: Unisieppari
Kotisivut: http://subetaedelweiss.suntuubi.com/

01.01.2017 09:23
Tervetuloa Subetahoitola Edelweissiin! Edelweiss on katoavaa lajia, eli aktiivinen subetahoitola, jossa saat hoitamisen lisäksi osallistua subetasi kanssa kisoihin, haasteisiin ja tapahtumiin, kasvaa tasoja, keräillä tavaroita, liittyä kuukausikerhoon ja koettaa voittaa kuukauden kirjoittajan tittelin! Kun olet päässyt itse tarpeeksi korkealle tasolle, saat myös itse järjestää tapahtumia ja ottaa lisää subetoja.

En ole sivuston ylläpitäjä, mutta sain luvan mainostaa.

Nimi: Kristal
Kotisivut: http://adeje.suntuubi.com/

23.12.2016 22:03
Tervetuloa tutustumiskierrokselle uusvanhaan sisäoppilaitos Adejeen! Adeje on tarinasivu, jonne kaikki ovat tervetulleita päästämään sisäisen kapinallisen (tai ei niin kapinallisen) teininsä valloilleen.

Jos ajattelet, ettei sinulla riitä aika kirjoittaa joka viikko, tai edes kuukausi, ei hätää! Meillä Adejessa ei ole niin tarkalleen sen kirjoittamistahdin kanssa, kunhan näyttää elonmerkkejä chatissa ja kirjoittelee tarinoita silloin tällöin.

Klikkaa ylläolevaa linkkiä ja astu sisään kierojen teinien maailmaan.

Nimi: Siena
Kotisivut: http://beauxbatonss.wixsite.com/taikaopisto/

23.12.2016 17:35
Tervetuloa uudestaan avattuun Beauxbatonsin taika-akatemiaan! Loistelias, pirteä ja taianomainen taikaopisto ottaa vastaan oppilaita koko Etelä-Euroopasta ja opettaa heille kauneimmat ja syvimmät taikuuden salat.

Beauxbatons on vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli, jossa pelataan perinteisesti taikakoulun oppilailla ja kirjoitetaan heidän elämästään koulussa. Tämä kaunis Ranskalainen taikaopisto haluaa antaa kirjoittajilleen mahdollisuuden kehittyä kirjoittajana ja elävöittää omia tarinoitaan. Tietysti oman taikaopiskelijan henkiinherättämisen lisäksi!

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

23.12.2016 09:32
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Fantasialla, romantiikalla ja seikkailuilla höystettyjä tarinoita. Tervetuloa lueskelemaan!

©2017 Pensieve - Tylypahka tarinaroolipeli - suntuubi.com