Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yhteinen oleskeluhuone

Oppilaiden yhteinen oleskeluhuone on tarkoitettu kaikkien oppilaiden viestittelypaikaksi. Vieraskirjaan saa jättää sekä lyhyempiä että pidempiä viestejä, mutta ylläpito ei erikseen vastaile niihin. Käytäthän oppilaasi nimeä nimimerkkinäsi Pensievessä.

x Kyllä: tavallinen juttelu, tervehdykset, kommentit

x Ei: liittymisilmoitukset, tärkeät viestit, muiden kuin oppilaiden viestit

Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin Usein kysytyt kysymykset, sieltä löytyy vastaus useimpiin kysymyksiisi. 

Jos haluat ottaa yhteyttä johonkuhun tiettyyn oppilaaseen, voit käydä jättämässä viestin myös hänen omaan tarinavieraskirjaansa.

Ajankohtaista

Kirjoituskurssi

Tarkista tärkeät tapahtumat kalenterista

Oleskeluhuone  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Jessica

04.05.2017 15:57
Moi, tietääkö joku miksi ainakin pitkiä tarinoita tehdessäni, niin kun kirjoitan vaikka jonkin sanan, niin kun painan jotain kirjainta, se ''vetää'' sisälleen edellisen kirjaimen. Sitä esiintyy vain joskus, mutta kun niin käy, hyvä tarina voi mennä ihan pieleen. Osaisiko joku auttaa?

Terkuin: Jessica Hasoll, luihuinen

Nimi: Edith Carty

03.05.2017 20:25
Viime vuoden kesäpeli oli tosi kiva! Tarinakisa olisi mukava (taas) ja kesäroolipeli oli kyllä huippu. :) Ei mulla mitään uusia ideoita ole, ainakaan vielä

Nimi: Michaela Black

29.04.2017 20:12
Moi!
Aline, pyysit ehdotuksia tulevaa kesää varten, joten minä toivoisin jotain runouteen liittyvää. Se olisi mukavaa ja runoon voisi keksiä jonkin taikamaailmaan sopivan teeman.
Toinen ideani on jonkinlainen ns. "Kesäläksy", joka voisi olla kuin koe kaikista taikamaailman oppiaineista. Siinä voitaisiin kätevästi tiivistää vuoden opit tai tarkistaa, kuka on oppinut paljon ja kuka vähän vähemmän.
Kolmas ja viimeinen ehdotukseni ainakin tälläerää ovat jonkinlaiset kurssit asioista, joita ei koulussa opeteta, kuten vaikkapa sauvatietous, joka on aina kiehtonut minua.
Toivottavasti ideoistani oli apua, toivoo: M.L.M.Black Korpinkynnestä

Nimi: Jessica

19.04.2017 16:01
Mulla on tavallaan sama kuin Alessandralla:D Tai no mulla riippuu että jos puhelimessa on virtaa (harvinaista!) niin voisin ehkä kirjoittaa jonkin terkun viekkuun mutten kyllä tarinaa kirjoittaisi puhelimella.
Terveisin: Jessica Hasoll, luihuinen

Nimi: Alessandra

17.04.2017 21:35
Mä kirjotan AINA koneella, koska en jotenkin puhelimesta pysty hahmottamaan kokonaisuutta samalla tavalla. Oon vaan aina kokenut koneella kirjottamisen paljon helpommaksi ja luonnollisemmaksi.

terkuin: Alessandra Briggs, korpinkynsi

Nimi: Jessica

11.04.2017 17:32
Mulle ei oikeastaan ole väliä millä kirjoitan, vaikken kyllä tiedä, miksi puhelimesi lainausmerkkisi käyttäytyvät niin. En ole Michaelan tavoin mikään maailman paras nettitietäjä. Minunkin puhelimeni lainausmerkit toimivat moitteetta.
Terkuin: Jessica Hasoll, Luihuinen

Nimi: Michaela Black

10.04.2017 20:58
Moi!
Minä kirjoitan aivan kummalla tahansa, jos jompikumpi on saatavilla. Minun puhelimellani lainausmerkit toimivat aivan normaalisti, mutten ole mikään nettivelho, joten en osaa selittää syytä puhelimesi käyttäytymiselle.
Terveisin: M.L.M.Black Korpinkynnestä

Nimi: Sendrea Hill

10.04.2017 17:05
Mua sattuu koneella kirjoittaminen, joten kirjoitatteko te koneella vai puhelimella? Itse koneella, mutta puhelimella kirjoittaessani tulee outoja merkkejä lainausmerkkejen eteen. Entä teillä?

Nimi: Michaela Black

06.03.2017 08:58
Kiitos paljon Jessica ja Edith!
Tämä oli samalla mun eka tupamestaruuskausi Pensievessä.:-)

Nimi: Jessica

05.03.2017 20:37
Onnea ensimmäisestä tupamestaruudesta korpinkynnelle:)

©2017 Pensieve - Tylypahka tarinaroolipeli - suntuubi.com